Aanleg tuin bij nieuwbouwwoning met zwemvijver

Tuinenvanlerberghe-Vanboogaert9

In de tuin van deze nieuwbouwwoning herhalen de speelse, hoekige vormen en lijnen zich in de hagen en massieven. Deze massieven bestaan uit groenblijvende steeneik. Strak in vorm geschoren past dit perfect bij de stijl van de woning. Meerstammige bomen compenseren de strakke lijnen met hun boeiende grillige vorm. Bloeiende vaste planten en siergrassen brengen dynamiek in de borders.

Keerwanden vangen het niveauverschil in de tuin op. De zwemvijver sluit hierop en aan biedt zo een prachtig verzicht. Het terras werd aangelegd met megategels carbon in 3 verschillende formaten. De paadjes bestaan uit waterdoorlatende verharding met ecogravel en grind. De oprit werd aangelegd in geborstelde beton met grasvoegen. Ook hier komt de speelse vorm terug.

De graszoden zorgen voor een instante afwerking. Klaar voor vele zomers zwemplezier en ontspannende tuinmomenten.

Ons inspiratieboek barst van de tips die van jouw tuin een groene oase te maken. Een plek tot rust te komen en om energie uit te putten.

Vul jouw naam en mailadres in en ontvang het boek direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid