Kwaliteitslabel GroenGek(l)eurd voor Tuinen Vanlerberghe

Vanlerberghe_groengekleurd

Bij Tuinen Vanlerberghe staat kwaliteit voorop. Als klant heb je dit al volop ervaren. Nu is dit ook officieel bestempeld. Tuinen Vanlergberghe ontvangt het kwaliteitslabel GroenGek(l)eurd.

Waarom staat GroenGek(l)eurd garant voor goede kwaliteit?

Het onafhankelijke kwaliteitslabel GroenGek(l)eurd werd in het leven geroepen door Groengekeurd vzw. Hierin zetelen een onderzoekscentrum en enkele sectororganisaties uit de tuinbouw. Hun doel? Onafhankelijk aantonen aan de klant dat je wel degelijk samenwerkt met een heel professionele aannemer, die correct handelt en een aantal criteria hoog in het vaandel draagt.

GroenGek(l)eurd is een samenwerking tussen:

  • Onderzoeksinstelling Proefcentrum voor Sierteelt vzw
  • Groen Groeien, de vereniging voor Vlaamse Tuinaannemers
  • AVBS Sierteelt en Groen Federatie
  • VBTL, de Verenigde Bloemisten en Tuinaanleggers Limburg

Aan welke criteria voldoet Tuinen Vanlerberghe voor het GroenGek(l)eurd label?

Het GroenGek(l)eurd kwaliteitslabel is een erkenning die aantoont dat we ons op meerdere cruciale gebieden binnen de tuinaannemerssector onderscheiden. En dat je als klant samenwerkt met iemand die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Transparantie

Bij Tuinen Vanlerberghe staat transparantie centraal. We communiceren helder en duidelijk met jou over onze werkwijze. Bovendien krijg je als klant een vaktechnische offerte, die de inzet van duurzame materialen benadrukt. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Vakbekwaamheid

De vakbekwaamheid van Tuinen Vanlerberghe is evident. Door gedegen opleiding en jarenlange ervaring in de sector, beschikt ons team over diepgaande expertise. Dit garandeert dat we veilig werken, gebruik maken van het juiste materiaal en volledig op de hoogte zijn van de relevante wetgeving.

Klantvriendelijkheid

Tuinen Vanlerberghe streeft naar uitmuntendheid in dienstverlening. Jij staat bij ons als klant centraal. Ons streefdoel is altijd om aan jouw wensen te voldoen en een tevreden gevoel te garanderen.

Sociaal ondernemen

Naast de aandacht voor de klant, is er bij Tuinen Vanlerberghe ook veel aandacht voor het welzijn van de werknemers. Ze worden correct behandeld, krijgen gepaste begeleiding en hebben ook de mogelijkheid tot bijscholing. Hierdoor reken je als klant op een gemotiveerd team dat continu streeft naar verbetering en groei.

Aandacht voor milieu

Milieubewustzijn is een kernwaarde van Tuinen Vanlerberghe. Het bedrijf houdt zich strikt aan de geldende afval- en milieuvoorschriften. We zorgen steeds voor een tuinontwerp dat inzet op het behoud van de bodemkwaliteit en het minimaliseren van wateroverlast. We hebben allemaal ons steentje bij te dragen aan een betere omgeving voor toekomstige generaties. Bij een samenwerking met Tuinen Vanlerberghe weet je dat jouw tuin hier ook toe bijdraagt. Dit toont onze inzet voor een duurzame en ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering.

Deze erkenning met het ‘GroenGek(l)eurd’ label onderstreept de toewijding van Tuinen Vanlerberghe om op elk niveau uitmuntendheid te bereiken, van klantenservice tot milieuzorg. Het is een garantie voor jou als klant dat je kiest voor een bedrijf dat staat voor kwaliteit, integriteit en duurzaamheid.

Wat verandert dit voor jou? Helemaal niets. Want onze focus ligt al van bij het begin op deze aandachtspunten. Het GroenGek(l)eurd label is een kroon op dit werk.

Wil je zeker zijn van tuinwerken van een uitstekende kwaliteit?

Ons inspiratieboek barst van de tips die van jouw tuin een groene oase te maken. Een plek tot rust te komen en om energie uit te putten.

Vul jouw naam en mailadres in en ontvang het boek direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid