Over ons

Jouw tuin volop beleven

Maak die tuinplannen eindelijk waar. Laat jouw drukke agenda of jouw veeleisende job dit niet toe? Schuif je plannen niet voor je uit. Bespreek jouw wensen met ons. Wij realiseren alles van A tot Z. We nemen jouw zorgen over. Jou rest enkel nog te genieten van jouw unieke buitenplek.

We bespreken jouw idee

Alles start met luisteren. Naar jouw dromen, wensen en verwachtingen. We meten alles op, maken foto’s en nemen een bodemstaal.

Ontwerp

We zetten jouw droom om in een voorontwerp. Krijg een eerste idee van hoe je alles buitengewoon zal beleven in jouw eigen thuis. Laat de opmerkingen wel komen. Samen komen we tot jouw droomtuin.

Planning en offerte

Staat het plan op punt? Dan krijg je van ons een gedetailleerde offerte en maken we de technische plannen, meetstaten en beplantingsplannen op.

Uitvoering

De beleving wordt werkelijkheid. Binnen de besproken termijn gaan we aan de slag. Reken op een hoge afwerkingsgraad en duurzame materialen. We laten elke dag de werf netjes achter. Zie jouw droomtuin vorm krijgen.

Onze missie

Bij Tuinen Vanlerberghe gaan we elke dag voluit voor

  • Samen met klant, medewerkers en partners een duurzame tuin realiseren waar de klant zowel tot rust als tot leven kan komen en graag zijn vrije tijd doorbrengt;
  • Bijdragen tot het tuingeluk van de klant vanuit onze passie en buitengewone interesse in alles wat met tuinen te maken heeft;
  • Het creëren van een heerlijke groene beleving om direct van te genieten, maar ook binnen 25 jaar.

Onze kernwaarden

Deze kernwaarden zijn de rode draad bij Tuinen Vanlerberghe. Ze zijn verweven in alles wat we doen. Werk je met ons samen, dan zie je dit ook terugkeren in jouw project.

Professionaliteit

Jouw project is in professionele handen. Met ons getraind oor vertalen we jouw wensen naar een mooi en praktisch ontwerp. Op elke vraag krijg je een antwoord. Je rekent op een goed opgeleid team van rasechte vakmensen. Ze gaan met het nieuwste en beste materiaal aan de slag in jouw tuin en werken alles tot in de puntjes af.

Duurzaamheid

De natuur in je tuin brengen via planten en bomen. Dat is het toppunt van duurzaamheid. Toch zien we duurzaamheid als veel meer dan enkel de beplanting. Terrassen, paden, opritten, omheiningen, bijgebouwen, … Hiervoor gebruiken we steevast duurzame materialen. Bovendien staat duurzaamheid bij ons ook voor de focus op het menselijke. Naar jou als klant toe, maar ook naar onze medewerkers toe en naar iedereen die bij Tuinen Vanlerberghe betrokken is.

Teamwork

Enkel met teamwork maak je dromen waar. Als klant reken je op diverse talenten en expertises binnen ons team. Komt er een klus bij kijken die extra vakmanschap vraagt? Dan schakelen we de beste onderaannemers in die ook onze waarden dragen. Zo toveren we samen aarde om in een buitenruimte vol beleving.

Fierheid

We zijn fier op ons team dat zich elke dag inzet. We zijn fier op onze klanten die ons uitdagen met hun visies en ideeën. We zijn fier op de projecten die we elk jaar steeds meer zien groeien en bloeien.

Werken bij Tuinen Vanlerberghe

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid