Naam auteur: Wilson Vanlerberghe

Metamorfose van een voortuin

Na een make-over van de woning, vond deze huiseigenaar het tijd om ook het pad naar de voordeur te updaten. De oude kasseien en hagen gingen eruit en nieuwe stapstenen werden aangebracht.  Het plan voor de aanplanting ligt klaar. Binnenkort kan je hier het eindresultaat bewonderen.

Totale renovatie bij een recent verbouwde woning

Klanten wensten: Een onderhoudsvriendelijke tuin met eenvoudige beplanting en veel gazon; Een groot terras, oprit in natuursteen en extra parkeergelegenheid in waterdoorlatende verharding; Een tuinberging, overdekt terras, carport en wand in duurzaam hout ook deels verwerkt in de voorgevel van de woning; De niveauverschillen op te vangen met traptreden. ¬†Gebruikte materialen: Terras, pad, traptreden en …

Totale renovatie bij een recent verbouwde woning Lees meer »

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid.