Zwemvijver met poolhouse

Vanlerberghe_ProjectVanlerberghe_30

En of deze tuin de nieuwsgierigheid triggert. Vanuit verschillende hoeken duiken diverse tuinkamers met hoekige en toch speelse lijnen op. Meerstammige bomen en groenblijvende witbloeiende wolken maken samen met siergrassen en andere bloeiende planten de tuin af. Deze afwisselend speelse en strakke elementen zijn afgeboord met cortenstaal.

De paadjes zijn verhard en toch waterdoorlatend dankzij grind en ecogravel. Op het terras wisselen 3 verschillende formaten megategels carbon elkaar af. Aan de andere kant van de tuin duikt een verhoogd schaduwterras op. De ideale plek om te vertoeven op zomerse dagen. Om dan de avond af te sluiten op het terras van de strakke poolhouse met zicht op de prachtig verlichte tuin. En wordt het toch wat frisjes? Dan is de sfeervolle bar the place to be.

Van daaruit heb je altijd zicht op de zwemvijver. De strakke waterpartij brengt een zekere rust in de tuin, maar zorgt ook voor de nodige animo. Heerlijk verfrissend op warme dagen en een ideaal decor voor elk tuinfeest.

Ons inspiratieboek barst van de tips die van jouw tuin een groene oase te maken. Een plek tot rust te komen en om energie uit te putten.

Vul jouw naam en mailadres in en ontvang het boek direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid