Totale renovatie bij een recent verbouwde woning

Vanlerberghe_ProjectVancraeynest_11
  • Klanten wensten:
        • Een onderhoudsvriendelijke tuin met eenvoudige beplanting en veel gazon;
        • Een groot terras, oprit in natuursteen en extra parkeergelegenheid in waterdoorlatende verharding;
        • Een tuinberging, overdekt terras, carport en wand in duurzaam hout ook deels verwerkt in de voorgevel van de woning;
        • De niveauverschillen op te vangen met traptreden.
  • ¬†Gebruikte materialen:
        • Terras, pad, traptreden en stapstenen: keramische tegel ‘Grey London’;
        • Oprit en pad vooraan: kandla black;
        • Waterdoorlatende verharding: eccogravel met nevada 8/12;
        • Hout van constructies: thermowood essen rhombus met quickclip;
        • Beplanting: meerstammige Amelanchier, haag in Prunus lusitanica, pennisetum ‘Hammeln’.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid.