Klassieke tuin met groenblijvende massieven

IMG_3712

Door natuurlijke grenzen aan te leggen, creëer je rust in je tuin. Bij deze woning werd gekozen voor een voortuin met lage siergrassen en een massief in osmanthus, ook wel een wolk genoemd. Deze snelgroeiende plant zal er binnen de kortste keren voor zorgen dat er een netjes afgelijnde grens ontstaat tussen het pad en het plantenperk. Osmanthus burkwoodii is het perfecte alternatief voor buxus. Het is strak, groenblijvend, niet ziektegevoelig en bovendien rijkbloeiend in april/mei.

Ook in de achtertuin bewaken de osmanthusplanten de grenzen. Al vanaf de eerste scheerbeurt zal deze aanplanting een strakke vorm krijgen.

Deze tuin is zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien is hij voorzien van een volledig geautomatiseerde beregening: sprinklers voor het gazon en druppelbevloeiing voor de beplanting. Zorgeloos genieten is de boodschap.

Ons inspiratieboek barst van de tips die van jouw tuin een groene oase te maken. Een plek tot rust te komen en om energie uit te putten.

Vul jouw naam en mailadres in en ontvang het boek direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website verklaar je je akkoord met ons cookiebeleid